calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RACIJA UPALA U STAN SARE STIJOVIĆ!? Rijaliti učesnici POLICIJA NA VRATIMA! Oglasila se ekskluzivno za HYPE TV Dnevni horoskop za petak, 27. septembar 2024: Blizanci dobro da se paze, Biku se otvara portal uspjeha, Vodolije očekujte potpuno luckast dan, a Vi? Svađa u avionu postala hit na TikToku, pogledalo je 14 miliona ljudi Ovo je već previše za ženska srca: Goli Dejvid Bekam se snimao u teretani, sve pršti od energije Ovo su znaci da je dijete žrtva nasilja na internetu: Na jedan detalj posebno obratite pažnju Drama u Banjaluci: Muškarca nemilosrdno šutali nogama, stigla je policija Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi? Ljepotica je pristala da bude treća, ali ima svoje uslove? Može li ih Elmedin ispuniti? “MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio” “NE MOGU DA GA TRPIM”: Isplivala istina o vezi Tanje Savić i Muhameda, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata Marija Šerifović najavljuje koncert u Zetri: U Sarajevu sam kod kuće Da čovjek ne povjeruje! Znate li koji put Miljana Kulić ide na abortus? Na Zemlju stigao signal iz svemira: Putovao osam milijardi godina (VIDEO) Rada Manojlović “pukla”: Pjevala pod šatorom, “sijevao” donji veš, ali od bakšiša ni traga ni glasa (VIDEO) GLUMAC I KOMPOZITOR ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Zbog mizernog iznosa penzije čupa kosu sa glave, plače i cvili ACA LUKAS MISTERIOZNOM PORUKOM BACIO SVE U REBUS! Najveća zvijezda Balkana zbunila pratioce! Šta to sprema? (VIDEO)

DISKVALIFIKOVANA TAKMIČARKA IZ RIJALITIJA ZAVRŠILA U BOLNICI?! Otkrila STRAŠNE DETALJE! (FOTO)

Objavio: RHT
19/09/2024 9:45 AM

DISKVALIFIKOVANA TAKMIČARKA ZAVRŠILA U BOLNICI?!

Imala je jednu veliku molbu!

DISKVALIFIKOVANA TAKMIČARKA ZAVRŠILA U BOLNICI?! / Foto: Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Sara Stijović (19) je prva diskvalifikovana takmičarka rijalitija, a ujedno ona je i prva koja je imanje napustila na ovaj način.

DISKVALIFIKOVANA TAKMIČARKA ZAVRŠILA U BOLNICI?!

Javnost ne zna previše detalja o njenoj diskvalifikaciji, osim da je imala sukob sa sa Urošem Rajačićem.

Sara Stijović

Diskvalifikovana učesnica već je dobila pristup mobilnom telefonu, pa se obratila pratiocima putem svog profila na Instagramu. Kako navodi, ona je jutros izašla iz bolnice i treba joj mir.

– Svi koji mi pišu za intervju, nisam trenutno raspoložena. Vidjela sam poruke, kad budem bila za to da dam intervju javiću se svima. Trenutno mi treba mir jer sam izašla iz bolnice jutros, hvala na razumijevanju – istakla je bivša zadrugarka.

Prije nego što je napustila šou, Sara je izazvala veliku pažnju gledalaca svojom šokantnom ispovješću o kriminalnoj prošlosti. Tokom razgovora sa cimerima otkrila je da se kao tinejdžerka bavila kriminalnim aktivnostima i bila u vezi sa vođom kriminalnog klana.

U tom periodu, kako je ispričala, bila je direktno uključena u razne opasne aktivnosti, uključujući trgovinu drogom, posjedovanje oružja… Kao i učestvovanje u nasilnim situacijama, ali i ubistva.

– Na šta si ponosna u životu – pitala je voditeljica mladu takmičarku, a ona je rekla:

– Kupila sam sebi stan u Španiji i otvorila restoran. Bila sam u kolicima dva puta, otkazao mi je nervni sistem, ali ustala sam oba puta – otkrila je Sara, pa još priznala o sebi.

Foto: Instagram

“Svašta sam radila

– Bavila sam se kriminalom, svašta sam radila. Uhvatila sam se sa vođom klana. Bila sam već vođa i bilo je droge, oružja i ubistava. Nisam bila u zatvoru. Ušla sam ovdje da savjetujem druge da ne rade to što sam ja radila. Bila sam u vezi sa vođom klana i on je sad dobio doživotnu robiju. Ne stidim se toga. Jedino legalno je taj restoran. Tata mi je to otvorio i on je radio, dok sam ja išla po klubovima – ispričala je tokom učešća u rijalitiju Sara.

Pročitajte i: SOFIJA I TERZA URADILI OVO PRED SVIMA! Šokantna scena u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS