calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za petak, 27. septembar 2024: Blizanci dobro da se paze, Biku se otvara portal uspjeha, Vodolije očekujte potpuno luckast dan, a Vi? Svađa u avionu postala hit na TikToku, pogledalo je 14 miliona ljudi Ovo je već previše za ženska srca: Goli Dejvid Bekam se snimao u teretani, sve pršti od energije Ovo su znaci da je dijete žrtva nasilja na internetu: Na jedan detalj posebno obratite pažnju Drama u Banjaluci: Muškarca nemilosrdno šutali nogama, stigla je policija Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi? Ljepotica je pristala da bude treća, ali ima svoje uslove? Može li ih Elmedin ispuniti? “MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio” “NE MOGU DA GA TRPIM”: Isplivala istina o vezi Tanje Savić i Muhameda, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata Marija Šerifović najavljuje koncert u Zetri: U Sarajevu sam kod kuće Da čovjek ne povjeruje! Znate li koji put Miljana Kulić ide na abortus? Na Zemlju stigao signal iz svemira: Putovao osam milijardi godina (VIDEO) Rada Manojlović “pukla”: Pjevala pod šatorom, “sijevao” donji veš, ali od bakšiša ni traga ni glasa (VIDEO) GLUMAC I KOMPOZITOR ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Zbog mizernog iznosa penzije čupa kosu sa glave, plače i cvili ACA LUKAS MISTERIOZNOM PORUKOM BACIO SVE U REBUS! Najveća zvijezda Balkana zbunila pratioce! Šta to sprema? (VIDEO) KATARINA ŽIVKOVIĆ PO PRVI PUT POKAZALA SINA! Pjevačica u provokativnoj kombinaciji sa ogromnim dekolteom, nasljednik u kolicama

Banjalučaninu za četiri dana policija oduzeli dva skupocjena vozila!

Objavio: RHT
25/09/2024 1:15 PM

Banjalučaninu policija oduzeli dva vozila!

Banjalučaninu policija oduzeli dva vozila! / Foto: MUP RS

Foto: MUP RS

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su juče oko 15.20 časova u ulici Branka Popovića kontrolisali BMW H5 kojim je upravljao Miloš L. iz Banjaluke i tom prilikom mu izrekli zabranu upravljanja vozilom., te po drugi put u četiri dana oduzeli automobil.

Banjalučaninu policija oduzeli dva vozila!

Tokom kontrole, kako su saopštili iz banjalučke policije, navodeći inicijale, M.L. je odbio da se podvrgne ispitivanju na opojne droge u organizmu. Daljim provjerama utvrđeno je da je od njega 20. septembra u Banjaluci privremeno oduzeto vozilo marke BMW X6.

“Utvrđeno je da je M.L. višestruki povratnik u činjenju prekršaja i ima evidentiran dug u Registru novčanih kazni. U iznosu od  oko 5.736 KM.  Zbog navedenog prekršaja i bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od M.L. je oduzeto vozilo BMW H5.”, navode iz PU Banjaluka.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje. Protiv M.L. će podnijeti zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Podsjećamo, policija je prošlog petka oduzela skupocjeni BMW X6 od Banjalučanina Miloša L. Višestrukog povratnika u činjenju prekršaja koji za kazne duguje 5.736 KM. Tom prilikom je utvrđeno da su na vozilu bile nepripadajuće registarske oznake.

Pogledajte privođenje monstruma iz Istočnog Sarajeva koji je brutalno ubio psa

Pročitajte i: Pogledajte privođenje monstruma iz Istočnog Sarajeva koji je brutalno ubio psa.

Javnost u BiH još uvijek potresa stravičan slučaj koji se dogodio u Istočnom Sarajevu gdje je muškarac inicijala A.M. upucao psa, zavezao ga za traktor i vukao po ulici, a potom i živog pokušao zakopati.

Pogledajte privođenje monstruma iz Istočnog Sarajeva koji je brutalno ubio psa /Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak koji prikazuje privođenje dotičnog monstruma.

Brojna udruženja za zaštitu životinja kao i građani odlučili su izaći na mirne proteste ispred Zemaljskog muzeja 28. septembra u vremenu od 12 do 14 sati.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Nezavisne novine/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS