calendar

Petak 27. Septembar, 2023

Anđelo šutnuo Anitu! Stanojlovićka kipti od bijesa

Objavio: RHT
27/09/2024 6:50 PM

Anđelo šutnuo Anitu! Stanojlovićka kipti od bijesa

O vezi Anite Stanojlović i Anđela Rankovića ne prestaje se pričati i pisati nakon završetka prošle sezone rijalitija.

Anđelo šutnuo Anitu! Stanojlovićka kipti od bijesa/Foto: printscreen

Ovaj par stavio je tačku na svoj odnos, a te navode potvrdila je i Anita Stanojlović.

Naime, ona se sada oglasila na svom Instagram profilu i otkrila detalje raskida.

-Čisto da vas obavijestim, Anđelo i ja smo raskinuli, ne sada nego kada ste i vi u sve to sumnjali. Samo smo vješto prikrivali određene stvari. Očigledno su naši najveći hejteri bili apsolutno u pravu kada su govorili neke stvari. A iz poštovanja prema samoj sebi i moje ljubavi prema njemu, neću ulaziti u detalje zbog kojih me je ostavio, to ću prepustiti njemu da objasni – bila je jasna Anita i priznala da ju je Ranković ostavio.

Foto: printscreen

Čitajte i Enes Begović nakon porodične tragedije: JA SAM NEKO KO VJERUJE U DRAGOG BOGA I BOŽIJE ODREĐENJE

Poznati bh. i regionalni pjevač narodne muzike Enes Begović, nakon porodične tragedije koja ga je zadesila, skupio je svu svoju snagu i ponovno se vratio pjesmi i nastupima. A na veliko zadovoljstvo i radost njegovih mnogobrojnih fanova.

Još jedan festival „Ilidža“ je iza Vas, a na tom festivalu predstavili ste jednu novu pjesmu. Možda Vašu novu muzičku ličnu kartu?

– Moj prvi nastup bio je u Ilijašu, a nastup je bio jako emotivan, nabijen nekim unutrašnjim emocijama, a kako sam vidio i publika je zaista bila pod dojmom. Bio je to red suza, red, smijeha, red pjesme. U jednom momentu su me emocije shrvale i pobijedile, ali nisam se dao. Ja sam neko ko vjeruje u dragog Boga, vjerujem u Božije određenje, tako da zaista na tu temu ne bih mnogo više da pričam. A, ta pjesma koju sam pjevao na Ilidži ne bih se složio sa tobom da će mi biti lična karta.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS